FULL PORTFOLIO

mAISON

The project concerns the interior of a semi-detached house, in which a family of 5 is to live. A bit loft, a bit modern. Very elegant.

The project is literally tailor-made where the heart is found in the kitchen. The foundation of the space are 4 materials: metal in the form of perforated sheets introducing a light loft breeze into the interior, beautiful black stone kitchen tops with a dark blue shade of fronts give the space elegance. All this is insulated by wood. On the left we can find a dining corner and on the other side a wooden wall having its beginning in the entrance hall, in which a beautiful veneered bathroom door gives a sense of exclusivity.

The home’s daily zone was supposed to be very consistent. Hence the ubiquitous black, wood, garnet and metal.
Full description of the project can be found in the portfolio.

ORANGE IS THE NEW GREY

The interior is located on a floor of a single-family house where is a lot of slants. Customers had a specific vision – minimalism and modernity. The color scale between black and white, orange was to be added as a light element of dynamization.  

We played a bit using the gray and white colors on the slants so they form a coherent whole. It is most visible when the gray changes from the ceiling to the openwork wall where the television is located. This wall is a kind of partition between the dark and light palette of colors in the room and the separation of the day and night zones. Behind this wall there is a bright corridor with black and white graphics.

The kitchen is very monochrome, yet spacious. There is a plenty of storage space and a seat that helps you to take a breath while the efforts of cooking. An extension of the kitchen island and at the same time very important element is a large table which normally sits six people. If necessary, it is possible to extend part of the tabletop positioned in the kitchen island so that two more people can sit next to it.
Full description of the project can be found in the portfolio.

VENT

The client left me a lot of free hand in this project. The style of the rooms and the colors in which the client felt well were only defined. The whole house was to be in muted colors.

We were able to liven up the interior a bit, adding a hint of nonchalance in the form of yellow chairs in the dining room. The most important thing in the kitchen was its functionality. An interesting accent in there is the unconventional use of Chors lamps, which were located entirely in the ceiling niche. The bar on the side wall is a kind of transition from the cooking zone to the conversation and rest zone among family and friends.

The dining room and living room were separated from the rest of the rooms through the ceiling and floor. Connecting the parquet with tile gives the impression of symmetry, which we slightly disturbed by the shifted carpet. Mesh bookcase at the back adds lightness to the entire room. Full description of the project can be found in the portfolio.

MINIMAL

For this apartment, less means more. The client wanted to have simplicity and elegance in one. My task was to give freshness to the living room and enliven the toilet.

Subdued colors prevail in both. Gray and white in the living room breaks the beautiful oak parquet arranged in diamonds squares. The interior becomes complete with additions such as Szymon Brodziak’s poster. Sea green colour in the toilet relieves tile aggression. By adding mirrors on the side, we obtained the effect of enlarged space.

The rounded shapes contrast with the sharp edges, thanks to which, despite the simplicity, we managed to smuggle a bit of art deco style into it.
Full description of the project can be found in the portfolio.

FEMME

The project concerns the bedroom and bathroom in a single-family house. The investor is a modern woman who values ​​art in her life.

The bedroom is divided into two parts. The first one is a dressing table combined with a wardrobe, from which the day begins. The second part is a warm bed in which you can find relief in the evening. The niches right next to the bed are a great place to hold books that make the last hours before sleep really pleasant. Graphics in blue colors give the effect of greater saturation of the room.

Black is a rather unusual color in the bathroom, however, in combination with white ceramics and additions in the form of greenery together with Jan Szczepkowski’s painting, the interior has gained class and character.
Full description of the project can be found in the portfolio.

HOMMES

The project concerns the kitchen and bathroom in an apartment in a Poznań tenement house. Investors wanted to fit in a small area many functional elements that will not be conspicuous and disturb the reception of the interior.

The kitchen is based on white, wood and delicate graphite. Despite the predominance of cold colors, the room seems warm and domestic. The main “perpetrators” here are milled fronts, stuccowork and wood changing the nature of the place.              The island will be one of many meetings over wine and a workspace when preparing your favorite dishes.

Bathroom – the aim here was to place the bathtub, shower, toilet and washing machine, while hiding the gas stove and at the same time maintaining simplicity in a narrow space. A beautiful mosaic on the floor, black and white colors as well as classic and elegant wallpaper give the interior a unique atmosphere.
Full description of the project can be found in the portfolio.

FULL PORTFOLIO

MAISON

The project concerns the interior of a semi-detached house, in which a family of 5 is to live. A bit loft, a bit modern. Very elegant.

The project is literally tailor-made where the heart is found in the kitchen. The foundation of the space are 4 materials: metal in the form of perforated sheets introducing a light loft breeze into the interior, beautiful black stone kitchen tops with a dark blue shade of fronts give the space elegance. All this is insulated by wood. On the left we can find a dining corner and on the other side a wooden wall having its beginning in the entrance hall, in which a beautiful veneered bathroom door gives a sense of exclusivity.

The home’s daily zone was supposed to be very consistent. Hence the ubiquitous black, wood, garnet and metal.
Full description of the project can be found in the portfolio.

ORANGE IS THE NEW GREY

The interior is located on a floor of a single-family house where is a lot of slants. Customers had a specific vision – minimalism and modernity. The color scale between black and white, orange was to be added as a light element of dynamization.

We played a bit using the gray and white colors on the slants so they form a coherent whole. It is most visible when the gray changes from the ceiling to the openwork wall where the television is located. This wall is a kind of partition between the dark and light palette of colors in the room and the separation of the day and night zones. Behind this wall there is a bright corridor with black and white graphics.

The kitchen is very monochrome, yet spacious. There is a plenty of storage space and a seat that helps you to take a breath while the efforts of cooking. An extension of the kitchen island and at the same time very important element is a large table which normally sits six people. If necessary, it is possible to extend part of the tabletop positioned in the kitchen island so that two more people can sit next to it.
Full description of the project can be found in the portfolio.

vent

The client left me a lot of free hand in this project. The style of the rooms and the colors in which the client felt well were only defined. The whole house was to be in muted colors. 

We were able to liven up the interior a bit, adding a hint of nonchalance in the form of yellow chairs in the dining room. The most important thing in the kitchen was its functionality. An interesting accent in there is the unconventional use of Chors lamps, which were located entirely in the ceiling niche. The bar on the side wall is a kind of transition from the cooking zone to the conversation and rest zone among family and friends.

The dining room and living room were separated from the rest of the rooms through the ceiling and floor. Connecting the parquet with tile gives the impression of symmetry, which we slightly disturbed by the shifted carpet. Mesh bookcase at the back adds lightness to the entire room.
Full description of the project can be found in the portfolio.

MINIMAL

For this apartment, less means more. The client wanted to have simplicity and elegance in one. My task was to give freshness to the living room and enliven the toilet.

Subdued colors prevail in both. Gray and white in the living room breaks the beautiful oak parquet arranged in diamonds squares. The interior becomes complete with additions such as Szymon Brodziak’s poster. Sea green colour in the toilet relieves tile aggression. By adding mirrors on the side, we obtained the effect of enlarged space.

The rounded shapes contrast with the sharp edges, thanks to which, despite the simplicity, we managed to smuggle a bit of art deco style into it.
Full description of the project can be found in the portfolio.

FEMME

The project concerns the bedroom and bathroom in a single-family house. The investor is a modern woman who values ​​art in her life.

The bedroom is divided into two parts. The first one is a dressing table combined with a wardrobe, from which the day begins. The second part is a warm bed in which you can find relief in the evening. The niches right next to the bed are a great place to hold books that make the last hours before sleep really pleasant. Graphics in blue colors give the effect of greater saturation of the room.

Black is a rather unusual color in the bathroom, however, in combination with white ceramics and additions in the form of greenery together with Jan Szczepkowski’s painting, the interior has gained class and character.
Full description of the project can be found in the portfolio.

HOMMES

The project concerns the kitchen and bathroom in an apartment in a Poznań tenement house. Investors wanted to fit in a small area many functional elements that will not be conspicuous and disturb the reception of the interior.

The kitchen is based on white, wood and delicate graphite. Despite the predominance of cold colors, the room seems warm and domestic. The main “perpetrators” here are milled fronts, stuccowork and wood changing the nature of the place. The island will be one of many meetings over wine and a workspace when preparing your favorite dishes.

Bathroom – the aim here was to place the bathtub, shower, toilet and washing machine, while hiding the gas stove and at the same time maintaining simplicity in a narrow space. A beautiful mosaic on the floor, black and white colors as well as classic and elegant wallpaper give the interior a unique atmosphere.
Full description of the project can be found in the portfolio.